2011 Lustrum (by Thierry van Vierssen)

Home Forums Verslagen 2011 Lustrum (by Thierry van Vierssen)

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • Auteur
  Berichten
 • #401
  Webmaster
  Sleutelmeester

  50 jarig jubileum van de Finn Club Holland
  3-4 september 2011.

  Een fantastisch gezellig weekend dat zaterdagochtend begon met een heerlijk (gratis) kop koffie in de zon. Opnieuw stond het enthousiaste team van Het Witte Huis klaar om ons te laten genieten van de zon, de wedstrijden, ( gratis) drank, het eten kortom ….. 50 jaar Jubileum van de Finn Club.

  Zaterdag werden een aantal korte baan wedstrijden gehouden waar natuurlijk ook de oud Finn zeilers aan mee deden. Opvallend goede conditie sommige ouwtjes…..

  Een spannende finale met de finishlijn vlak bij de starttoren. Hier konden de zeilvrienden zien hoe er gevochten werd voor de eerste plek. Een spannende finale waar uiteindelijk Thierry net voor Wiebe en Ewout eindigde. Na de prijsuitreiking hebben we heerlijk kunnen genieten van de Live Band, de BBQ en heel veel alcohol (dank aan alle sponsoren). Robert de Jong gaf het goede voorbeeld en dronk 6 liter water weg. Wat is trouwens de overeenkomst tussen een Dromedaris en Robert de Jong? Uhhh ….

  Aha,

  De meeste zeilers is het allemaal ontgaan. Er was zaterdag nog een verassing, maar door al het drank gebruik heeft bijna niemand het meegekregen. Tijdens het drankmisbruik was ons nationaal ski -stuntteam een showtje aan het weggeven op twee plankjes
  Volgende keer nog harder gillen Dames als jullie voorbij varen.

  En dan was er ook nog de zondag die eigenlijk geheel overbodig was aangezien zaterdag alles al in zich had. Maarrrr….. op verzoek van Bas Proper die het niet zag zitten om zijn nieuwe opgevoerde, 1800 toeren per minuut likkende, teef uit te laten in de regen…… hebben wij ons laten omkopen, die zaterdagavond, om toch nog even twee wedstrijden op zondag te zeilen. En ja….. Bas zou Proper niet zijn, onderste uit de biertap, Meneer wilde ook nog winnen.

  Ach, Bas… natuurlijk regelen wij dat.

  We gooien Timo en Karel in een ander bootje, Kok laten we te vroeg starten, Van Vierssen laten we zaterdagavond de teef uitlaten, en Wietze laten we winnen, dat staat altijd goed op de uitslagenlijst.

  Uitslag Jubileum Master Finn 2011
  1. NED 64 Wietze Zetzema
  2. NED 39 Bas Proper

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • U moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te kunnen reageren.