Club van 100

Aan alle NED Finnzeilers.

Na het grote succes van WK Masters 2008 in Medemblik, ligt nu de focus op het Finn World Masters 2020 vanuit Port Zélande.

We presenteren je hierbij onze actie voor de FWM 2020 “Club van 100”.

Het organiseren van het FWM 2020 vraagt naast veel voorbereidingstijd met afspraken maken rond en over de praktische uitvoering– we zijn al vanaf oktober 2018 hiermee bezig – ook aandacht voor de financiële kant van het evenement. Voor dit laatste hebben we jouw hulp nodig als actief lid van onze Finn Club Holland. We willen er voor zorgen dat het evenement een feest van 50 jaar Finn Masters wordt met een gezonde financiële basis.

Daarom vragen we je om je aan te sluiten bij de Club van 100 middels een eenmalige bijdrage van € 100,-. Met deze bijdrage kunnen we er voor zorgen dat het FWM 2020 voor ons allemaal een succes kan worden. Belangrijk als je weet dat voor een geslaagd evenement nu al afspraken moeten worden gemaakt, maar dat hier ook financiële verplichtingen aan verbonden zijn. Het zal je duidelijk zijn dat bij 300 deelnemers de begroting er anders uit ziet dan bij 400 of 450. Wij willen er voor zorgen dat we hier geen financiële risico’s lopen: de Club van Honderd kan hier het verschil maken!

Behalve roem en eer, je wordt vermeld als lid van Club van 100 van de FWM 2020, geeft je bijdrage aan de Club van 100 je ook een extra lotnummer in de FWM 2020 verloting met een aantal grote prijzen, aangeboden door bedrijven-sponsoren. Als extra prijs wordt er exclusief onder de Club van 100 deelnemers een diner voor twee met wijnarrangement bij Michelin Restaurant De Posthoorn met overnachting in Monnickendam verloot! (ook dit gesponsord door een Finn zeiler). Voor de volledigheid nog even dit: bij een batig saldo van het FWM2020, gaat dit saldo naar Finnclub Holland.

Mogen we voor het FWM 2020 ook op jouw steun rekenen? Meld je dan snel aan als lid van de Club van 100! Je kunt voor je deelname in de Club van Honderd een factuur ontvangen, die ook op bedrijfsnaam gesteld kan worden.

Met Finn groet,

namens het FWM 2020 comité,

Jan Zetzema, Chris Frijdal,
voorzitter Finn World Masters 2020 voorzitter Finn Club Holland