2008 ONK Medemblik (by Sander Willems)

Home Forums Verslagen 2008 ONK Medemblik (by Sander Willems)

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • Auteur
  Berichten
 • #343
  Webmaster
  Sleutelmeester

  Zo dat was me het weekendje wel.. Genoeg wind genoeg regen en op de laatste dag liet de zon zich ook nog even zien.
  Maar het begon allemaal op vrijdag in de regen. Na de eerste 2 wedstrijden op vrijdag kwam er een trog over. Volgens Cees was dit geen echte trog.. want daarin hoort het te regenen. Nadat hij de afgelopen weken van donderdag tot zondag aanwezig is geweest in m’blik weet Cees als geen ander het weer hier in te schatten. Het duurde dan ook niet lang of het begon te gieten. De laatste wedstrijd na lang wachten en met onderkoelde ledematen gestart. Het regende zo hard en er stond zo weinig wind dat de zelflozers waardeloos waren. Piet liet meteen duidelijk, met 3 eerste plaatsen, zien dat hij dit jaar de titel terug wilde.
  Zaterdag begon minstends even koud en nat als de dag ervoor, maar de heerlijke wind maakten een hoop goed. En door de aanlandige wind stonden er prachtige golven waarop het heerlijk surfen was. Van Viersen was het enige slachtoffer van de in m’blik bekende ‘mast rot’, deze zit zo’n anderhalve meter onder de top.
  Zondag werden we bij aankomst op de haven begroet met een zonnetje en een frisse oosten windje. Nog twee mooie potten gevaren en toen mocht alles weer op de trailer. Piet met alleen 1ste plaatsen maakten zijn status als de allerbeste van NED meer dan waar!! Na uitstapjes in andere boten, liet Wietze met een knappe 2de plaats zien, dat hij het finn zeilen nog niet verleerd is. Karel moest er de laatste dag nog hard voor varen maar wist onze engelse gast toch nog in te halen en beslag op de 3de plaats te leggen. Al met al een goed ONK met mooie banen en een terechte winnaars.

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • U moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te kunnen reageren.