2008 Finnale (by Rutger Rozenmuller)

Home Forums Verslagen 2008 Finnale (by Rutger Rozenmuller)

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • Auteur
  Berichten
 • #339
  Webmaster
  Sleutelmeester

  Finnale 2008

  Zaterdag na Nederland -Frankrijk met zo’n 982 welpies in m’n hoofd naar Monnickendam gereden waar iedereen weer gastvrij werd ontvangen in de prachthaven van Jan en Trees Zetzema.
  Helaas maar 27 boten aan de start,een beetje weinig voor zo’n leuk evenement.
  Luuk K. moest op het laatste moment afzeggen omdat hij bij het geblinddoekt van de kast springen in de slaapkamer zijn enkelbanden scheurde. Maar waar was bijvoorbeeld Arwin “ikzalerzekerzijnenikneemalmijnvriendenuitharderwijkmee” Karssemeyer? (zie forum)

  1e start 2bft giga draaiwind en mega drukverschil,zo kon het gebeuren dat je zelf onder in je boot lag en er 20m verder iemand hangend voorbij kwam. Han lag redelijk achterin,voer links de dijk op,stapte uit draaide zijn boot,sprong erin,en kwam 2 boven. Sander dacht de 2e pot de buit binnen te hebben maar juichte te vroeg en schopte uit pure vreugd maar een paar deuken in zijn giek.
  Ik dacht:dit gaat nergens over maar het zijn toch elke keer dezelfde mannen voorin, petje af!
  De 3e start had ik een bescheiden oud veluwsche verbale aanvaring met Christian Scheen maar dat werd tijdens het happy our weer opgelost (dus waar de slogan”drank maakt meer kapot dan je lief is”op gebaseerd is?…)
  Zondag bij de start paniek want we misten Johan v Straalen een man van de tijd. Het 1e gerucht was dat hij Jolanthe Keboe v Ketsbergen te grazen had genomen, maar dat geloofde niemand. Toen zei iemand: misschien zit hij nog in de sportschool? Enfin we gingen gierend van het lachen over de startlijn. En er was wind!
  2 mooie potten gevaren met als hoogtepunt het duel tussen de jarige Dennis en Bas,deze ervaren master liet zich gek maken door Dennis,of was het toch een kadootje?

  Een mooi weekend met een terechte winnaar en prima sfeer.
  Volgend jaar op de masterkalender en 60 boten?

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • U moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te kunnen reageren.