Algemene Ledenvergadering 2023


Het bestuur nodigt alle leden uit om deel te nemen aan de ALV op zondag 15 januari. We zijn te gast bij WVDe Vrijbuiter, Oud Loosdrechtsedijk 137, Loosdrecht. Inloop is vanaf 14:30 uur, de vergadering start om 15:00 uur.

Naar verwachting zal de vergadering duren tot 17:00. Hierna zal er ruimschoots gelegenheid zijn om samen een biertje (of iets anders) te drinken. Vanaf 18:00 is er een buffet, aangeboden door de Finn Club Holland.

Tijdens het buffet zal de Finn Fabulous Five hoofdprijs, een North Finnzeil naar keuze, verloot worden onder de aanwezigen die tenminste 4 wedstrijden van deze serie gevaren hebben. Het zeil is ruimhartig gesponsord door COVEBO (Ronald Ruiter), AXECO (Arjan Vos), Q-Lift (Maarten Kat), en TT2 (Joost Houweling).

Hierbij de agenda en een vernieuwd huishoudelijk reglement.

Ik hoop dat jullie in grote getale aanwezig zijn want er moeten een aantal belangrijke beslissingen genomen worden.

Met hartelijke groet en tot de 15de,
Chris Frijdal
Voorzitter Finn Club Holland