ALV 2022 opnieuw gepland

Beste leden van de Finn Club Holland, 

Vanwege de Coronaperikelen hebben we onze Algemene Leden Vergadering niet op de traditionele 3e zondag van het jaar kunnen houden. We zijn nu op zondag 20 februari welkom bij Watersportvereniging De Vrijbuiter, Oud Loosdrechtsedijk 137, Loosdrecht.

Het bestuur nodigt alle leden van de Finn Club Holland van harte uit voor deze immer gezellige en informatieve bijeenkomst waar belangrijke beslissingen worden genomen. Inloop is vanaf 14:30, de vergadering start om 15:00. Naar verwachting zal de vergadering duren tot 17:00. Hierna zal er ruimschoots gelegenheid zijn om samen een biertje (of iets anders) te drinken. Vanaf 18:00 is er een buffet, aangeboden door de Finn Club Holland aan alle aanwezigen. 

De concept agenda en het voorlopige wedstrijdprogramma vindt u op de site. 

Met hartelijke groet en heel graag tot 20 februari, 
Chris Frijdal
Voorzitter Finn Club Holland