ALV uitgesteld

Beste Finnzeiler,

Sinds jaar en dag houden we onze Algemene Leden Vergadering op de derde zondag van januari. Dit jaar kunnen we de vergadering niet door laten gaan bij de Vrijbuiter ten gevolge van de Corona maatregelen. We zouden kunnen kiezen om de vergadering toch op 16 januari te houden door middel van Teams. Maar we hebben er voor gekozen om de vergadering uit te stellen in de hoop dat we op een later tijdstip toch fysiek bij elkaar kunnen komen. We hopen in de maand februari een “gewone” vergadering te houden. Mocht dat niet lukken dan zullen we alsnog moeten kiezen voor een Teams-evenement. Een belangrijk agendapunt is natuurlijk de wedstrijdkalender. Als je nieuwsgierig bent vind je het concept op de website. Tijdens de ALV moet hij natuurlijk nog wel worden goedgekeurd.

Het bestuur van de Finn Club Holland wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en natuurlijk veel zeilplezier tijdens de wintertrainingen!!!

Chris Frijdal
Voorzitter Finn Club Holland