Peter Peet winnnaar ONK Finn 2021

Met een strakke serie op het moeilijke water bij Muiden vaart Peter Peet drie titels bij elkaar, t.w. Nederlands kampioen Finn 2021, Nederlands kampioen Finn Masters en winnaar van de Finnale! Het was een super mooi weekend, met variabele wind die iedereen de nodige uitdaging bezorgde. Er deden maar liefst 10 nieuwkomers mee die dit jaar in de Finn zijn gestapt. Top dat jullie er bij waren! Uitslagen zijn te vinden op deze site of via Manage2Sail. Voor de liefhebber zijn er professionele foto’s te bestellen via 020photography of te bekijken op deze site.

Overige winnaars:

  • Legend : Wouter Molenaar
  • Grand Grand Master: Roel van Olst
  • Grand Master: Peter Peet
  • Master: Karel van Hellemond

Speciale vermelding voor Henk de Jager die de Duitse kampioenschappen prefereerde boven het ONK en daar het Legend klassement won met een 18e plek overall!