Finn World Masters 2021

Beste Finnzeilers,

Het is eeuwig zonde dat we de FWM2020 in Port Zélande hebben moeten aflasten, maar het is niet anders. Diep respect verdienen Jan Zetzema, Jan van der Horst, Hans Zuurendonk en Ewout Meijer voor de enorme berg werk die ze verzet hebben.

De FWM2021 zijn gepland plaats te vinden in Punta Ala, Italië. Omdat de Corona problemen in Italië enorm zijn bestaat de mogelijkheid dat het comité ter plaatse e.e.a. niet rond krijgt. In dat geval is het mogelijk dat het internationale FWM comité bij ons zal aankloppen voor hulp. Het FCH bestuur is daarom, samen met een klein comité, op zoek naar een geschikte locatie waar wij de FWM2021 wellicht zouden kunnen organiseren.

Mochten er op het gebied van de FWM2021 ontwikkelingen zijn, dan houden wij jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

Groeten en blijf gezond,

Chris Frijdal