Zomerwedstrijden – Sneek

Over bijna 3 weken is het tijd voor alweer het derde Fabulous Five evenement, dit keer op het Sneekermeer in het weekend van 23 en 24 Juni.

We sluiten ons aan bij de wedstrijden in Sneek waar traditiegetrouw zo’n 320 boten in ca. 20 verschillende klassen aan meedoen. De KWS ruimt altijd een mooie startplaats voor ons in waardoor we zo vrij mogelijk kunnen varen.

Programma

Palaver en uitreiking banenkaart, zaterdag ca. 10:00 uur, ruim voor de start. Er worden 2 wedstrijden op zaterdag gevaren met een lunchpauze tussen de wedstrijden door op het starteiland (deze lunch wordt gesponsord). ’s Avonds aansluitend aan de wedstrijden is er weer de bekende BBQ op het villapark de Potten bij Casa Ruiter (ook deze kosten zijn inbegrepen). Op Zondag worden twee wedstrijden achter elkaar gevaren waardoor iedereen rond 15:00 uur weer op de wal staat. Aansluitend vind de prijsuitreiking volgens de Fabulous Five formule plaats.

Redenen om dit evenement bij te wonen:

  1. Fabulous Five event met mooie banen over het volle Sneekermeer.
  2. Sneek is een prachtige stad om een weekend te vertoeven. Dus ook voor aanhang.
  3. Voor de familie is er vlakbij het villapark en de trailerhelling een wake board baan en een strand.
  4. Jachthaven, Kampeerterrein, huurwoningen, alles is aanwezig nabij de trailerhelling.
  5. De niet te missen Finn barbeque bij Ronald Ruiter.

Komt allen! Schrijf vandaag nog in!

Met vriendelijke groet,
Peter Aukema