Inschrijving Delta Lloyd Open Dutch Championships geopend

Het Delta Lloyd Open Dutch Championship (DL ODC) vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 september 2017 in Medemblik. In maar liefst 18 klassen wordt er gestreden om de titels, inclusief een matchrace klasse. Strijd jij ook mee, inschrijven kan vanaf nu!

De titels
Het evenement wordt, volgens traditie, gevaren in het derde weekend van september. Er wordt een Nederlands Kampioenschap gevaren in de klassen: Finn, Laser Standard, Laser Radial (Men and Women), Yngling, J22 en F18. Het Klasse Kampioenschap wordt gevaren in de 49er, 49erFX(open), 29er, Contender, RS500, Melges24, SB20, Moth, RS:X(8.5) en RS:X(9.5). Tenslotte wordt er nog een Klasse evenement gevaren in de Laser 4.7.

Sociaal programma
Zoals ieder jaar is er ook op de wal weer genoeg te doen voor de zeilers. Iedere ochtend is er koffie en thee beschikbaar, de vorig jaar geïntroduceerde hellinghap krijgt een vervolg en zowel vrijdag als zaterdag kan er gegeten worden in de Sailors Home. Het moment om de wedstrijddag nog eens goed te evalueren.