Zomerwedstrijden Sneek

North Sea Regatta, Barbados, Holland Weekend, Loosdrecht Weekend, Vrijbuiterweekend en dan ook nog ons super-7 evenement De Zomerwedstrijden in het weekend van 24 juni in het zeilmekka Sneek. Om te bekijken of het zin heeft om de KWS dit jaar weer wakker te schudden voor ca. 25 Finnen aan de start, zou ik graag de geïnteresseerden vragen om zich via de FCH site voor 11 juni aan te melden. Als er tenminste 20 boten op papier staan dan laten we het super-7 evenement doorgaan. Bij minder inschrijvers (tenminste 7) gaan we gewoon lekker op zaterdag en zondag 2 potjes zeilen en genieten van het avondprogramma in Sneek. Ik hoop dat jullie weer van de partij zijn.
 
Inschrijfgeld is € 15,- dit te voldoen bij ondergetekende voor de wedstrijd.
 
Tip: www.villaparksneekermeer.nl, al bekend (van de bbq) bij de mensen die al vaker hebben meegedaan aan de zomerwedstrijden. Voor ca. 500,- (2 nachten) een 6 persoons villa nabij de trailerhelling. Ook heel geschikt om je familie mee te nemen voor een weekendje Sneek.
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter Aukema
NED 40