2012 Loosdrecht weekend (by Loek Kruijer)

Home Forums Verslagen 2012 Loosdrecht weekend (by Loek Kruijer)

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • Auteur
  Berichten
 • #412
  Webmaster
  Sleutelmeester

  Loosdrecht weekend, dat klinkt een beetje minimalistisch, vind ik. Moet er nog steeds aan wennen na al die “internationale Loosdrechtweken” door de jaren heen. Tijden veranderen. Een goed besluit overigens van de organiserende vereniging HWH om het festijn in te korten. In deze tijd van kort maar hevig.

  Opvallende nieuwkomers in het deelnemersveld van 35 Finnen zijn: Alle Wijnand Roodbergen en Robert Thole. Van AW wist ik dat hij goed kan zeilen. Robert gaf als nieuweling meteen zijn visitekaartje af met een 4e totaalplaats. Wat goed is komt snel! We wachten het af.

  Twee wedstrijden op zaterdag onder zeer lichte weersomstandigheden. Ewout en Wouter hadden het juiste ritme te pakken (voor de wind) en maakten de juiste keuzes (aan de wind) tussen de eilanden door. Blijft vaak een gok maar voor hen een abc-tje. Dat heet KWALITEIT. Ewout 2 en 1, Wouter 4 en 3.

  Na afloop van de wedstrijd op zaterdag, zoals gebruikelijk, de analyse onder de Finnvlag. Leerzaam maar vooral gezellig met de nodige biertjes daarbij. Zondag niet gevaren, geen wind.

  Resumé: Loosdrechtweekend met recht kort maar hevig.

  Uitslagen:

  Ewout Meijer 2 en 1
  Wouter Molenaar 4 en 3
  Karel van Hellemond 8 en 2
  Robert Thole 6 en 5
  Albert Kroon 5 en 6
  Jan Jaap Lamme 10 en 4
  Hennie van den Brink 3 en 13

  Loek Kruijer,
  NED 860.

1 berichten bekijken (van 1 totaal)
 • U moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te kunnen reageren.