ONK 2019 – Horeca arrangement

Middels dit formulier kunt u zich (tot 24 juni) aanmelden voor een horeca arrangement van Yachtclub Marina Port Zélande tijdens het ONK masters op 6 en 7 juli 2019.

Het arrangement omvat:
  • Ontbijt & lunch op 6 en 7 juli (€ 10,00 per persoon per dag)
    • Een buffet met diverse soorten vleeswaren, diverse soorten kaas, dam, nutella, (fruit) hagelslag, pindakaas, boter, kruidenboter, tonijnsalade, gekookte eieren (speciaal voor Henk!), rundvlees kroketten, croissants, bolletjes (wit en bruin), krentenbrood, diversen gesneden boterhammen.
    • Wij zorgen er voor dat er aan het einde van het ontbijtbuffet meeneem plastic zakjes, flesjes water en fruit op tafel komt zodat de Finn zeilers zelf hun eigen lunchpakket kunnen samenstellen.
    • Het ontbijtbuffet zal in de serre worden geplaatst en de gasten kunnen gebruik maken van het terras, serre en de binnenruimte.
  • Schippers diner op 6 juli (€ 25,00 per persoon). Een buffet met:
    • Koud: Carpaccio (met Parmezaanse kaas, spek, rucola, pijnboompitten en truffelmayo), Diverse gerookte vissoorten, Gerookte kip (met cranberry en aceto balsamico).
    • Salades: Italiaanse pasta salade met rucola, Aardappelsalade met geroosterd spek, Tonijnsalade met komkommer rode ui en kappertjes, Groene salade Yachtclub style.
    • Warm: Procureur met een rode wijn pruimen jus, Geroosterde groentes, Vis potje met een jus van kreeft, Aardappel gratin met gegratineerde kaas, Gehaktballetjes in tomatensaus, Penne pasta, Frites
    • Het buffet wordt aangevuld met diverse stokbroden, tapenades en smeersels.


   *
   *
   *
   *
   6 juli
   6 juli
   7 juli