Page 1 of 1

Wat een geweldige promotie voor de Finn klasse!!

Posted: 07 Jun 2015, 10:36
by Harold
De open- en opstapdag bij WVR te H'wijk van afgelopen zaterdag was een fantastische happening en een mooie promotie voor onze klasse. Maar liefst 14 kandidaten hadden zich aangemeld om kennis te maken met de Finn en om te ervaren hoe het zeilt.De meeste waren ervaren zeilers uit andere klassen, zoals de Vaurien, Laser en Spanker en in de leeftijd tussen de 17 en 40 jaar. Iedereen heeft uren kunnen varen bij een toch wel flink windje en zo'n beetje iedereen is wel 1 of 2 keer omgegaan, maar dat deerde ze niets, de fun en plezier voerde namelijk de boventoon. Op het water hadden we voor voldoende begeleiding en coaching gezorgd ( 2 RIB's en 3 ervaren Finn zeilers) Een zonovergoten dag en 12 knots wind hebben de feestvreugde vanzelfsprekend alleen maar vergroot. Een aantal stapten zo enthousiast van het water, dat de aanschaf van een Finn serieus overwogen werd! Ik eet mijn hoed op als uit deze opstapdag geen 5 nieuwe Finn zeilers voortkomen!

Zie filmpje voor een impressie: http://youtu.be/E_iUSfq2M-8

Re: Wat een geweldige promotie voor de Finn klasse!!

Posted: 08 Jun 2015, 09:35
by stressfactor
Harold, je bent zo enthousiast dat je de link zelfs 2x geplaatst hebt. Als tip, niet te veel omslaan in beeld brengen. Dat heeft vast geen aanzuigende werking. Verder onze complimenten aan de organisatie en natuurlijk Tobias K.

Re: Wat een geweldige promotie voor de Finn klasse!!

Posted: 08 Jun 2015, 15:46
by fonsvangent
Mooie actie van de WVR en een prachtig filmpje.
Dat moet nieuwe Finnzeilers opleveren.

Re: Wat een geweldige promotie voor de Finn klasse!!

Posted: 08 Jun 2015, 21:15
by Chris Frijdal
En het leuke van de actie is dat er niet alleen lokaal gedacht is, maar dat Tobias, Gerko en Peter één en ander landelijk hebben ingezet. Het zou heel erg goed kunnen dat we er 2 zeilers in Hellevoetsluis bij krijgen, 2 in Loosdrecht, 4 in Sneek en een stuk of 4 in Harderwijk. Het was een echt nationaal Finn evenement met een geweldige drive en gastvrijheid van onze Harderwijkse vrienden. Bedankt.